Great Wall STEED 6

STEED 6 - samo najbolje za vas!

Proizvodnjom novog modela automobila STEED 6, GREAT WALL  je privukao pažnju svih onih kupaca koji za sebe i svoju porodicu žele samo najbolje. Modernog dizajna, luksuzan a pre svega siguran, STEED 6 ispuniće sva očekivanja onih kupaca koji su u potrazi za novim automobilom.

DIZAJN: 
 

Great Walll Steed6

           

Novi GWM-ov STEED 6 je kamionet kao nijedan drugi. Sa odvažnim, otvorom za vazduh i istaknutim blatobranom stoji na svojoj zemlji dok prikazuje snažnu/moćnu prisutnost koja nije za  one slabog srca. Dodato vizuelnom izgledu integrisani su LED pojasi, svetla tipa projektora velikog  intenziteta i lepo oblikovan branik kojem je pripojena kompaktna ploča. I to je samo prednji deo… 
 STEED 6 je jedan od najvećih kamioneta na lokalnom tržištu, ali njegove velikodušne dimenzije nisu  samo za paradu (prikazivanje).  Zahvaljujući posebno dugom međuosovinskom razmaku, STEED  6 nudi mnogo prostora na zadnjem sedištu.
 Svi STEED 6 modeli nude obimnu kolornu paletu, 16 inčnih ramova od legure, prednja i zadnja  svetla za maglu. Najprodavaniji model Xscape, pored toga nudi jos fabričke bočne stepenice, šine na  krovu i šipke u pozadini. 

 

SIGURNOST:

Proizvodi Xscape mogu se ponositi sofisticiranim Bosch ESC sistemom, kontrolom pritiska guma i ne  manje od šest air begova. Svi STEED 6 modeli su opremljeni sa Isofix sistemom za zadnja sedišta,  za decu. Svi modeli opremljeni sa prednjim i zadnjim svetlima za maglu, kao i primamljiva LED svetla.  Da bi bili sigurni da vaš ponos i sreća ne nadju novog vlasnika bez vašeg pristanka, centralna brava i blokada su standardna oprema.

 

                                                                                            : Great Wall Steed 6

SNAGA I EKONOMIČNOST:

 

STEED 6 je opremljen GWM-om 2,0 VGT mašinom koja je dobila mnoga priznanja. STEED 6 je opremljen menjačem sa šest brzina. Ova mašina trosi 8.8l na 100 u kombinovanoj vožnji. 

 Great Wall Steed 6

KOMFOR:Great Wall Steed 6

Uđite unutar STEED 6 i otkrijte kabinu koja bi učinila jedan SUV ponosnim. Komandna tabla je evropskog dizajna sa dva analogna merila pored putnog računara. Jedinstveno za ovaj segment je komandna tabla pokrivena kožom, detalj koji pojačava ciljeve ka visokoklasnom tržištu. Drugi delovi su kožni volan i crni ukrasi na kontrolnoj tabli. Dva nivoa opremljenosti su u ponudi počev od klime, radio/CD sa bluetooth-om i podešavanja visina sedišta. Varijante najprodavanijeg Xscape modela nude kožno tapaciranje, elektronsko podešavanje sedišta, brisače za svetla.            

 

                                                                                                           

 

 

Great Wall Steed 6Great Wall Steed 6