Great Wall Haval H2

 

HAVAL H2 – Jedinstven kao i Vi!

Haval H2 je automobil dizajniran od stručnog tima dizajnera na čelu sa bivšim šefom dizajna BMW-a. H2 je stvoren sa jednom zamisli, najvažnijom u glavama dizajnera, a to je da vam ponude zadivljujuću mešavinu modernog dizajna, udobnosti, izvrsne performanse i sve to za cenu koja će se uklopiti u vaš budžet i zadovoljiti vaše potrebe.

  Napravite svoj H2

Haval H2

 

Haval H2 je dostupan u raznovrsnim bojama i modelima tako da možete personalizovati svoj H2 prema svom jedinstvenom ukusu.

Sporty Yet Elegant:

Široki rešetkasti dizajn i glatka veza sa poklopcem motora čine H2 sportskim i elegantnim.

LED svetla za pokretanje: Luksuzni farovi u obliku oka, L - obllik sadrži 10 LED kristala za svetla i 5 migavac svetla.
 
HAVAL H2 je standardni automobil sa visokim nivoom aktivnih i pasivnih sigurnosnih karakteristika. U slučaju nesreće, vazdušni jastuci se odmah aktiviraju kako bi smanjili udarne sile i smanjili potencijal za povrede. Pneumatske vazdušne zavese u punoj dužini obezbeđuju dodatnu zaštitu za putnike.
 
 
 

                                                                                 

 

 

 

1.5L Turbo Motor

Haval H2 pokreće tehnološki napredan 1.5L turbo motor koji pruža odlične performanse u situacijama kada su vam potrebne. Sa 110kV snage i 210Nm obrtnog momenta, H2 se može ponositi najnovijom tehnologijom direktnog ubrizgavanja koja se isporučuje svaki dan kada vam zatreba.

Haval H2 engine

 

 

 

 

 

 

 

Great Wall Steed 6